FORDULOBOL ELHALASZTOTT MERKOZESEK 15.30: Gyirmot FC Gyor–Kisvarda (Tv: M4 Sport) 16.30: Cegledi VSE–Mosonmagyarovari TE 16.30: Bekescsaba Elore–Soproni VSE 16.30: Vac FC–MTK Budapest 16.30: Szolnoki MAV FC–Szeged 2011-GA 16.30: Budaors–Soroksar SC 19.00: BFC Siofok–ZTE FC 19.00: Csakvar–ETO FC Gyor 19.00: Budafoki MTE–Kazincbarcika 19.00: Nyiregyhaza Spartacus–Dorogi FC Sok sikert kivanok a Diosgyornek!“ – fogalmazott a szakvezeto. Az a csapat nagyon egyutt volt, dupla erobedobassal dolgoztunk, es vegig mindenki nagyon koncentralt.

A cigandi szurkolok neveben is: Koszonjuk Zoli! Es, hogy a kerdesre is valaszoljak, igen. Minden sikerre szuksegunk van, mely atlendithet bennunket a holtponton.

Az elejen rogzitett szituaciokbol tobbszor is veszelyeztettek a hazaiak, de a hatodik percben Molnar is hagyott ki egy nagy lehetoseget, miutan jo labdat kapott Szatmaritol, s fordult kapura, Lekai azonban haritani tudott. Mint ismeretes, a Nyiregyhaza Spartacus felkeszulesi meccsen 4-2-re verte a DVTK-t. Viharos szelben csapott ossze Kisvardan a bajnoksag harmadik es negyedik helyezettje. A Klublicenc Szabalyzat ertelmeben 60 napunk van arra, hogy a vezetoedzoi posztot betoltsuk.

Vezetoedzo: Soos Imre Mezokovesd Zsory: Dombo – Fotyik, Szeles, Dvorschak, Vagi, Szatmari, Tamasi (Racz 43.), Nicorec (Orosz 61.), Heffler (Sos B. 54.), Toth B., Molnar. 2014-et irtunk, amikor a Szpari Kisvardara latogatott.

Egyaltalan nem all tavol tolem a labdarugas es mivel egy hatalmas kihivas is volt szamomra ez a pozicio, rovid gondolkodas utan szivesen mondtam igent a felkeresre. – Fontos feladatot latsz el, mennyire volt ez uj es hogyan sikerul(t) megbaratkoznod a napi kihivasokkal? – Teljesen uj utra tevedtem. Az 1958-ban szuletett szakember vezetoedzokent bajnoki cimig vezette az Ujpestet, dolgozott Fehervaron es Pecsen, 2006 es 2008 kozott 16 merkozesen at a magyar labdarugo-valogatott szovetsegi kapitanya volt, legutobb az NB3-ban szerepelt Tatabanya szakmai igazgatoja volt.

Budafoki MTE – BFC Siofok 0:2 Varga Attila: Mindket csapatnak fontos volt a mai talalkozo, mesteri modon felnottunk a feladathoz! Turelmesen es szemre is tetszetosen jatszottunk! Csapatkent hibatlan merkozest produkaltunk!

A 18. percben Hefflert ugratta ki Toth Bence, a vardai kapus rosszul jott ki, s utkozott tamadonkkal, ezert pedig a jatekvezeto kiallitotta. A Kisvarda megtorte a Szolnok veretlensegi sorozatat – NB2.hu YA Kisvarda megtorte a Szolnok veretlensegi sorozatat „Nem terveztuk ezt az edzomerkozest, de utolag orulok, hogy igy alakult. Nyitott vagyok az uj dolgokra es nagy lendulettel vagtam bele az uj es szines feladatokat kinalo, kihivasokkal teli munkaba.

Ha nem is teljesen ugyanugy, de mi is hasonloan nehez helyzetben vagyunk, mint a DVTK. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk a szakmai stabbal es a jatekosokkal is. – A klub koltsegvetese koztudottan nem tartozik a legnagyobbak koze. Kisvartatva Eros passzolt kozepre Cserinek, a mezony legjobbja elott viszont elment a labda.

Az egyik legemlekezetesebb meccs volt a ket egyuttes parharcai soran, a Nyiregyhazanak nyernie kellett az elvonalba jutashoz, mig a Kisvardanak szinten gyoznie kellett, hogy az NB-II-ben maradjon. A hosszabbitasban elobb Cseri probalkozasa ment melle, majd Orosz fole lott labdajaval zarult a merkozes. A merkantil Bank Liga NB II ellovasa, a Puskas Akademia Maltan keszul a tavaszi szezon megmeretteteseire.

A vasarnapi napon pihenot kaptak a csapat jatekosai, tobben varosnezest tartottak Valettan, azonban Sandor Gyorgy es Forro Gyula inkabb a meccsnezest es a videojatekozast valasztotta. A garda jelenleg 14. a bajnoksagban, a Magyar Kupaban viszont meg ennel is sokkal jobban szerepel, mert az MTK kiverese utan bejutott a legjobb 16 koze, ahol az elvonal listavezetoje, a Vasas lesz az ellenfele.

Ennek a befejezese oktober vegere varhato, ez tarthato hataridonek tunik-e? – A centerpalya rekonstrukcioja befejezodott, a palya mar nagyon jo allapotban van, akar 1-2 heten belul mar lehetne is rajta jatszani. Hatalmas erofeszites volt reszerol, hogy idaig eljutott a csapat. Istvan (Kiraly K., Szalai B.) Kisvarda: Lekai – Izing, Papucsek, Vari B., Csilus, Marcolini, Cseri, Delczeg (Rajczi 85.), Bagi, Koszta (Ivancsics 21.), Eros (Eszlatyi 88.). NB II A 23.

Szamara kulonlegesek a megyei derbik, mivel Nyiregyhazan is dolgozott. – Erzelmileg nem nyomaszt mar a merkozes, tobb alkalommal talalkoztam a Szparival ellenfelkent. Nem fogjuk elkapkodni a dontest, megprobaljuk megtalalni a legmegfelelobb szakembert. – Szponzorok, tamogatok bevonasaval mi a helyzet? – Jelenleg keressuk es varjuk azon vallalkozok, szponzorok jelentkezeset, akik szivesen tamogatnak klubunkat. – Sok szurkolot foglalkoztato tema a palya-rekonstrukcio.

Ebben az evben – mikor celkent jelent meg az 1xbet giriş yapamıyorum NB II – kezdtem el beleasni magam a felnott csapattal kapcsolatos ugyekbe (klublicenc, elokalkulaciok, elokeszito munkak). Nem csak azzal, hogy a hazai es nehany idegenbeli merkozesen is jelen voltunk, de a heti beszamolokbol es vezetoi ertekezletekbol sem maradhatnak ki. A nyari felkeszules kezdetetol a felnott csapat teljes szakmai munka koordinalasat, iranyitasat vegzi majd, kinevezese ket bajnoki szezonra szol.

A jovore is masodosztalyban szereplo Credobus Mosonmagyarovar szerzodest kotott Varhidi Peterrel, a magyar valogatott korabbi szovetsegi kapitanyaval. Ha oktober vegere nem is keszul el minden, remeljuk, hogy a szovetseg engedelyevel mar jatszhatunk hazai kornyezetben. Az 53. percben 16-oson beluli kezezest reklamaltunk, de nem jart bunteto.

Vallom, ha egy iranyba megyunk, elerjuk a celunkat.” Cigand – Ha oktober vegegig nem keszul el a stadion, akkor… Sajnos pontokat vesztettunk olyan merkozeseken, ahol lett volna eselyunk akar a gyozelemre is. – Van-e mar vegleges allaspont az edzovaltast kovetoen? – Eloszor is szeretnem megkoszonni Fogarasi Zoltannak az eddigi munkajat es hogy tortenelmet irt a csapattal. Sajnos tobb olyan beruhazasi elem van meg, ami megvalositasra var.

A fiatal vezetot javareszt errol, es aktualis dolgokrol faggattuk. – Mit szoltal a felkereshez, hogy egy labdarugo klub ugyvezeto-igazgatoja leszel egy ujonnan alakulo Kft-ben? – Nagyon meglepett a felkeres, hiszen sosem folytam bele a felnott csapat munkajaba. 2011 -tol az utanpotlas csapatokkal foglalkoztam, pontosabban a TAO –s forrasokkal, palyazatokkal. Abban az idoben szokas volt, hogy a gyoztes merkozesek utan Sandor Istvan felallt a gyuroasztalra, es egyutt enekeltunk.

A 64. minutumban Sos kapott kiugratast, ziccerben viszont haritani tudott Ivancsics. Fel kell nonunk ehhez az osztalyhoz, ehhez a feladathoz. Nemeth Szabolcs, a Dorogi FC vezetoedzoje es Bor David, a csapat jatekosa voltak Szombathy Pal musorvezeto vendegei a DIGI Sport napindito musoraban, a Reggeli Startban. A 228-as szobaban is remek az osszhang Sandor Gyorgy es Forro Gyula kozott.

Szereztunk negy golt, orulok annak, hogy meg tudtuk mutatni, a legutobbi ket bajnokink csak kisiklas volt, es sokkal tobb van ebben a csapatban. Edesapja Varhidi Pal, az Ujpest tizszeres valogatott labdarugoja, klubja kesobbi edzoje.

Kevesebb kisvardait engednek be a balmazujvarosiak – NB2.hu

<

p>YEgy meccs, amelyen minden eldol De teny, hogy jelentos presztizzsel bir az osszecsapas, es ennek nagyon orulok. Az uj edzo szemelyenek kijeloleseig Szenay Peter szakmai igazgato vette at a vezetoedzoi szerepet. Par perccel kesobb Szatmari 30-rol lott egy szepet, de az elkerulte a kaput.

Nezetelteresnek nyoma sincs, a ket tapasztalt valogatott futballista az oszi ideny kezdete ota kivaloan „megarul egy gyekenyen”, s meg azon sem vesznek ossze, melyikuk gyoz a videojatek-csataban. Kisvarda Mater Good – Mezokovesd Zsory FC: 0-0 Kisvarda, 500 nezo Vezette: Vad II.

A labdarugas vilagaban iranyitani egy gazdasagi tarsasagot hatalmas feladat es termeszetesen hatalmas felelosseg is. – Sajnos nem allunk tul fenyesen a bajnoksagban, te miben latod a legfobb hibat? – A profi labdarugas vilaga nagy kihivas, nem csak nekem, de a vezetosegnek, a stabtagoknak es jatekosoknak is. A delutani edzesen mar Lucsanszky Tamas iranyitasaval keszul, s amennyiben vezetoedzonk ugy dont, a vasarnapi bajnokin akar palyara is lephet – mondta Szucs Mihaly klubigazgato.

Nagyon fontos lenne es hatalmas erot adna a csapatnak is, ha mar hazai szurkolok elott is palyara lephetne. – Mennyire szoros a klubvezetes kapcsolata a felnott csapattal, mennyire van benn a vezetes az egyuttes mindennapjaiban? – A vezetes teljes mertekben koveti a csapat munkajat. Aztan a lefujas utan oriasi volt a boldogsag, nagyon nagy elmeny volt ahogy unnepeltunk. Mi a nagy focit a jatekosok es vezetoseg lelkesedesere, az ember feletti tenni akarasra es az osszetartasra alapozzuk.

Mivel tudjuk ellensulyozni a nagy kulonbsegeket? – A kis penz kis foci, nagy penz nagy focit mi megprobaljuk ugy, hogy kis penz nagy foci. Negyed oraig jobbara mezonyjatek folyt a palyan, majd Molnar lott tiz meterrol fole.

A Cigand honlapjanak az interjujat valtoztatas nelkul kozoljuk. „Mint azt korabban emlitettuk: az NB I-ben, valamint az NB II-ben csupan gazdasagi tarsasagok uzemeltethetnek csapatot, ezert junius elejen megalakult a Cigand Futball Club Kft., amelynek 99 %-ban a helyi onkormanyzat, 1 %-ban pedig a sportegyesulet a tulajdonosa. Bar az NB II-es klub szerette volna megtartani a tehetseges, 1997-ben szuletett kozeppalyast – serulese miatt csak ot bajnokin lepett palyara tavasszal, am igy is szerzett golt -, a zold-feher „nagy testver“ azonban egeszen mostanaig nem bolintott ra az ujboli kolcsonadasra – olvashato a klub honlapjan. – Vegre sikerrel zarult a hetek ota zajlo targyalassorozat, s ennek ertelmeben 2017. nyaraig ismet csapatunkat erositi Haris Attila.

Szunet utan nem sokat valtozott a jatek kepe, bar a hazaiak emberhatranyban voltak, tobb izben is voltak veszelyes beadasaik, a mieink pedig hosszabb inditasokkal probalkoztak. Bajzat Peter mar a meccs elejen elonyhoz juttatta a Spartacust, es 1-0-ra gyoztek a mieink. – Azon a merkozesen Balogh Janos vedett. Februarban erkezett eloszor Soroksarra a Ferencvarostol kolcson kapott Haris Attila, aki aztan a nyaron annak rendje es modja szerint vissza is tert az Ulloi utra.

Innentol kezdve viszont nem is nagyon adodott tobb emlitesre melto jelenet a felidoben. Revesz Attila szamos Szpari-Kisvarda meccset elt mar meg. Az NB II-es csapatunkat mukodteto Kft. donteshozoi Toth Istvant biztak meg az ugyvezetoi feladatok ellatasaval. Vezetoedzo: Pinter Attila Kiallitva: Lekai (19.)” Nagyon szeretett volna mindenki jatszani, de sajnos ez lehetetlen a futballban, igy kenytelenek voltunk kintrol szurkolni.

A vegen szamos szabadrugast kaptunk a 16-os elotereben, de egybol sem alakult ki veszely a vardai kapu elott. Ami a jelenlegi helyezesunket illeti, a tabella nem mutat realis kepet, hiszen olyan jatekosallomannyal rendelkezunk, ami kepes bennmaradni es maradandot alkotni ebbe az osztalyban. A miskolci sikert kovetoen Veber Gyorgy, a Szpari edzoje ertekelt.

Igy volt ez Kisvardan is, durrantak a pezsgok, ezt soha nem lehet elfelejteni – mondta Ovszijenko Volodimir, a Szpari akkori jatekosa, aki ma mar az Akademia kapusedzojekent dolgozik. A heten komoly fizikai terhelest kaptak a jatekosok, de jol teljesitettek, elegedett vagyok.